چکیده ای از آیین نامه و مقررات آموزشی ، دانشجویی و انضباطی
چکیده ای از آیین نامه و مقررات آموزشی ، دانشجویی و انضباطی
مقدمه
آموزشکده فنی و حرفه ای شهید مطهری تفت در سال 1381 در ساختمان دو طبقه ای واقع در خیابان گلزار شهدای تفت با دو رشته تحصیلی برق و صنایع فلز و با پذیرش 70 نفر دانشجو فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در 7 رشته کاردانی روزانه و 7 رشته کاردانی شبانه و یک رشته کارشناسی روزانه و یک رشته کارشناسی شبانه 1 ) برق صنعتی 2) صنایع فلزی(صنایع فلزی) 3) نرم افزار کامپیوتر 4) تعمیر و نگهداری ماشینهای الکتریکی 5) تأسیسات الکتریکی 6) صنایع فلزی(جوشکاری) 7) پست و انتقال 8) کارشناسی برق – قدرت بالغ بر 1420 نفر دانشجو به تربیت تکنسین و مهندسی برق –قدرت می پردازد.
امید است با استعانت از خداوند منان فارغ التحصیلان این مرکز در راستای اهداف شکوهمند نظام مقدس جمهوری اسلامی در توسعه صنعت بکار گرفته شوند و منشأ خدمات بسیاری باشند.
رشته ها
رشته های کاردانی که در این دانشکده موجود است و دانشجویان در آن به تحصیل مشغولند عبارت است از :
1) الکتروتکنیک( برق صنعتی)
2) الکتروتکنیک (تعمیر و نگهداری ماشینهای الکتریکی)
3) الکتروتکنیک (پست و انتقال)
4) الکتروتکنیک (تأسیسات الکتریکی)
5) صنایع فلزی(صنایع فلز)
6) صنایع فلزی(جوشکاری)
7) نرم افزار کامپیوتر
رشته کارشناسی که در این دانشکده موجود است و دانشجویان در آن به تحصیل مشغولند عبارت است از :
- مهندسی تکنولوژی الکتروتکنیک ( برق – قدرت)
آئین نامه آموزشی، دانشجویی و انضباطی:
هدف از ارائه این آئین نامه، آشنایی دانشجویان با بخشی از مقررات آموزشی، دانشجویی و انضباطی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است تا با کسب آگاهی مراحل دانش آموختگی را با کیفیت مطلوبتری طی نموده و از تضییع حقوق آنها بدلیل عدم آگاهی از مقررات جلوگیری شود. قابل ذکر است موارد ارائه شده جزئی از مجموعه مقررات است که بدلیل اهمیت به بعضی از نکات آن اشاره شده است.
مقررات آموزشی:
ماده3آئین نامه: ضوابط عمومی و اختصاصی دوره:
کلیه پذیرفته شدگان آزمون ورودی، موظفند جهت دریافت دستورالعمل ها و اطلاعیه ها به وب سایت دانشکده P-TAFT.TVU.AC.IR و و برای انتخاب واحد و حذف و اضافه به سایت آموزشی ناد REG.TVU.AC.IR مراجعه نمایند.
ماده4: هر سال تحصیلی مرکب از دو نیمسال تحصیلی و به انتخاب موسسه یک دوره تابستانی است و هر نیمسال تحصیلی شامل 16 هفته آموزش و دو هفته امتحانات پایانی و دوره تابستان(در صورت برگزار شدن) شامل 6 هفته آموزش و یک هفته امتحانات پایان دوره است.
تبصره: آموزش در موسسه مبتنی بر نظام واحدی است. در نظام واحدی ، ارزش هر درس با تعداد واحدهای آن درس سنجیده می شود و قبولی یا عدم قبولی دانشجو در یک درس به همان درس محدود است.
انتخاب واحد و حذف و اضافه:
ماده7: دانشجو در هر نیمسال تحصیلی لازمست حداقل 12 و حداکثر 20 واحد درسی انتخاب کند. حداکثر واحد مجاز انتخابی در دوره تابستان6 واحد درسی است.
تبصره1.اگر میانگین نمرات دانشجویی در یک نیمسال حداقل 17 باشد در اینصورت دانشجو با تایید گروه آموزشی در نیمسال تحصیلی بعد می تواند حداکثر تا 24 واحد درسی اخذ نماید.
تبصره2.چنانچه دانشجو در نیمسال آخر برای دانش آموختگی ، حداکثر 24 واحد درسی باقی داشته باشد، بشرطی که میانگین کل وی بالای 10 باشد، می تواند تا 24 واحد درسی اخذ نماید.
ماده8: در صورتی که دانشجو در آخرین نیمسال تحصیلی برای دانش آموختگی حداکثر دو درس نظری داشته باشد، با تایید گروه آموزشی و با رعایت سقف واحدهای آن نیمسال می تواند دروس را به صورت معرفی به استاد در آن نیمسال یا دوره تابستان بگذراند.
ماده9: چگونگی و ترتیب ارائه کلیه دروس هر دوره با رعایت پیش نیاز(تقدم و تاخر) دروس( طبق برنامه درسی مصوب وزارت علوم)بر عهده شورای آموزشی گروه است و دانشجویان ملزم به رعایت آن می باشند.
ماده12:برنامه ریزی و اتخاذ تصمیم درباره موارد حذف ، اضافه و حذف اضطراری دروس بر عهده شورای آموزشی دانشکده می باشد.
تبصره1:تاریخ حذف و اضافه طبق تقویم آموزشی هر نیمسال دانشکده اعلام خواهد شد. و دانشجو موظف به اجرای دقیق آن می باشد.
تبصره2: دانشجو می تواند تا پنج هفته مانده به پایان نیمسال تحصیلی حداکثر یک درس تئوری خود را به شرط نداشتن غیبت بیش از حد مجاز با تایید استاد درس مربوطه و اینکه واحدهای باقیمانده او کمتر از 14 واحد در نیمسال نشود حذف اضطراری نماید.
ضوابط دوره و شرکت در جلسات درس
ماده13: مدت مجاز تحصیل در دوره های کاردانی (اعم از پیوسته و ناپیوسته) و کارشناسی ناپیوسته دو سال و در دوره های کارشناسی پیوشته چهار سال است.
تبصره1: دانشگاه اختیار دارد در شرایط خاص و با تصویب شورای آموزشی دانشگاه ، حداکثر یک نیمسال برای دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و حداکثر دو نیمسال برای دوره کارشناسی پیوسته، مدت مجاز تحصیل را افزایش دهد. چنانچه دانشجو در این مدت دانش آموخته نشود از ادامه تحصیل محروم خواهد شد.
ماده15:حضور دانشجو در تمام جلسات درس الزامی است.
تبصره1: اگر دانشجو در درسی بیش از 16/3 جلسات یا در جلسه امتحان پایان نیمسال آن درس غیبت کند، با تشخیص موجه نبودن غیبت توسط شورای آموزشی دانشکده نمره آن درس صفر و در صورت تشخیص موجه ، آن درس حذف می شود. در این صورت رعایت حد نصاب 12 واحد در طول نیمسال برای دانشجو الزامی نیستولی نیمسال مذکور به عنوان یک نیمسال کامل جزو سنوات تحصیلی وی محسوب می شود.
ارزیابی پیشرفت تحصیلی
ماده16:ارزیابی پیشرفت تحصیلی دانشجو در هر درس توسط مدرس آن درس و بر اساس حضور و فعالیت در کلاس ، انجام تکالیف و نتایج امتحانات انجام می شود و به صورت عددی از صفر تا بیست محاسبه می شود.
ماده18: حداقل نمره قبولی در هر درس 10 است و معدل نمرات دانشجو در هر نیمسال تحصیلی نباید کمتر از 12 باشد.
تبصره1: دانشجویی که در هر نیمسال در یک یا چند درس نمره قبولی کسب نکند چنانچه در نیمسال های بعدی ، درس یا دروس مذکور را با نمره قبولی بگذراند، نمره مردودی قبلی در ریز نمرات تحصیلی دانشجو، فقط ثبت شده و در محاسبه میانگین کل دوره(معدل) بی اثر می باشد و صرفا آخرین نمره قبولی در آن درس ملاک محاسبه معدل کل دوره خواهد بود.
ماده19: چنانچه میانگین نمرات دانشجو در هر نیمسال تحصیلی کمتر از 12 باشد، دانشجو در آن نیمسال مشروط تلقی می شودو در نیمسال بعدی حداکثر می تواند تا 14 واحد درسی انتخاب کند.
تبصره: چنانچه دانشجویی در دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دو نیمسال و در دوره کارشناسی پیوسته 3 نیمسال اعم از متوالی یا متناوب مشروط شده باشد، از تحصیل محروم می شود.
ماده20: حداکثر نیمسال های مشروطی مجاز در دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دو نیمسال است. و جهت ادامه تحصیل با توجه به شرایط لازم است دانشجو از شورای موارد خاص استانی و یا شورای موارد خاص سازمان مرکزی دانشگاه مجوز دریافت کند.
تبصره 1: در صورتی که معدل کل دانشجو زیر 10 شود از ادامه تحصیل محروم خواهد شد.
مرخصی تحصیلی
ماده 21: دانشجو می تواند در دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته یک نیمسال تحصیلی از مرخصی استفاده نماید.
تبصره1:مدت مجاز مرخصی پزشکی دانشجو، در صورت تایید پزشک معتمد و کمیسیون موارد خاص استانی ، دو نیمسال تحصیلی بدون احتساب در سنوات تحصیلی است.
تبصره2: درخواست مرخصی تحصیلی باید به صورت کتبی و حداقل دو هفته قبل از شروع انتخاب واحد هر نیمسال توسط دانشجو به آموزش دانشکده ارائه شود.
انصراف از تحصیل
ماده23:ثبت نام نکردن دانشجو در هر نیمسال تحصیلی ، انصراف از تحصیل محسوب می شود.
تبصره: تصمیم گیری در مورد بازگشت به تحصیل دانشجوی منصرف از تحصیل بر عهده شورای آموزشی دانشکده می باشد.
ماده24: دانشجوی متقاضی انصراف از تحصیل، باید درخواست انصراف خود را شخصا و به صورت کتبی به اداره آموزش دانشگاه تسلیم کند. دانشجو مجاز است فقط یکبار و تا دو ماه از تاریخ ارائه درخواست، تقاضای انصراف خود را پس بگیرد در غیر اینصورت، پس از انقضای این مهلت، حکم انصراف از تحصیل وی صادر می شود.
تبصره: دانشجوی منصرف از تحصیل باید به کلیه تعهداتی که در دوران تحصیل سپرده است عمل نماید.
میهمانی و انتقال
ماده27: میهمانی و انتقال دانشجو مطابق آیین نامه میهمانی و انتقال دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی مصوب وزارت انجام می شود.
تبصره:زمان ارائه درخواست های دانشجویان از اول تا پایان اردیبهشت ماه می باشد.
فراغت از تحصیل
ماده30: تاریخ دانش آموختگی ، زمان ثبت آخرین نمره درس دانشجو در اداره آموزش دانشگاه است.
تبصره1: ملاک دانش آموختگی برای دوره های کاردانی ، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته داشتن میانگین کل حداقل 12 در پایان دوره است.
هزینه آموزش
آموزش رایگان برای هر دانشجو، در هر دوره تحصیلی صرفا یکبار و در یک رشته تحصیلی امکانپذیر می باشد.
دانشجوی مشمول آموزش رایگان در دانشگاههای دولتی، در صورت حذف یا عدم کسب نمره در هر درس، برای انتخاب مجدد آن درس، در صورتی که سنوات مجاز تحصیلی دانشجو تمام شده باشد موظف به پرداخت هزینه مربوط طبق مصوبه هیات امنای دانشگاه می باشد.
مقررات دانشجویی و انضباطی
به منظور رشد استعدادها و کمک به وضع تحصیلی و معیشت دانشجویان از طرف صندوق رفاه دانشجویی وامها و تسهیلاتی در نظر گرفته شده است که به اختصار بدان اشاره میشود.
وام دانـشجـویی
به منظور ایجاد زمینه مناسب، جهت رشد استعدادها و کمک به وضع تحصیلی و معیشت دانشجویان مستعد و کم بضاعت، سالانه از طرف صندوق رفاه دانشجویان به تعدادی از دانشجویان حائز شرایط وام تعلق می گیرد.
شرایط دریافت میزان وانواع وامها وتسهیلات رفاهی :
الف﴾ شرایط عمومی دریافت وام
- دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رعایت شئون دانشجویی
- دارا بودن اولویت نیاز مالی
- عدم استفاده از وام ، کمک یا بورس تحصیلی از سایر مراکز
- در زمان دریافت وام دانشجویی، عدم اشتغال به کاری که مستلزم دریافت اجرت می باشد «به استثنای کاردانشجویی»
- سپردن سند تعهد محضری با ضامن معتبر
- ثبت نام درحداقل تعداد واحدهای مورد لزوم طبق مقررات آموزشی «به عنوان دانشجوی تمام وقت »
- مشروط نبودن دانشجو دردو نیمسال قبل «برای دانشجوی نیمسال سوم به بعد »
ب﴾ مدت استفاده ازوام ها درطول تحصیل :
- مدت استفاده از وام برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی ناپیوسته حداکثر چهار نیمسال می باشد.
ج﴾ انواع وام و مبلغ آنها
- انواع وام ها هرساله پس از تخصیص اعتبار ، ازطرف صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اعلام می شود که پس از ابلاغ با بروشور و اطلاعیه به دانشجویان اعلام می گردد .
شرایط و ضوابط بازپرداخت وام ها و تسهیلات رفاهی :
- دانشجویانی که موفق به پایان دوره تحصیلی خود شوند ، موظفند پس از فراغت از تحصیل نسبت به پرداخت کل بدهی به حساب رفاه و یا اخذ دفترچه اقساط اقدام نمایند.
- تعداد و مبلغ اقساط و بهره مندان از وام توسط صندوق رفاه دانشجویان تعیین خواهد شد.
- طول مدت باز پرداخت با توجه به میزان بدهی حداکثر پنج سال می باشد .
- تاریخ سررسید اقساط برای کلیه دانش آموختگان 9 ماه پس ازفراغت از تحصیل میباشد مدت زمان خدمت نظام وظیفه به مدت مذکورافزوده می گردد.
- بدهکاران دارای دفترچه اقساط میباید درتاریخ سررسید هریک از اقساط ،به یکی از شعب بانک رفاه « که دردفترچه مشخص می شود » مراجعه ومبلغ بدهی خود را به حساب مندرج درفیش واریز ونسخه دوم«رسید مخصوص پرداخت کننده » را تا تسویه حساب نهایی نزد خود نگهداری نماید، درصورت عدم پرداخت به موقع اقساط «سه قسط متوالی » کل بدهی به دین حال تبدیل می گردد و بدهکاران موظف به پرداخت کل بدهی بصورت یکجا خواهند بود .
- صدور وارسال هرگونه تاییدیه تحصیلی و یا ارسال ریز نمرات وهمچنین معرفی به حوزه نظام وظیفه منوط به صدور دفترچه اقساط میباشد و تسلیم اصل مدارک پس از استرداد کل بدهی وانجام تعهدات قانونی دیگر می باشد .
- دانشجویان انصرافی،ترک تحصیلی واخراجی ،ملزم به پرداخت کامل و یکجای کل وام های دریافتی و هزینه های مربوط به استفاده از خوابگاه دانشجویی می باشند.
- بهره مندان از مزایای صندوق رفاه دانشجویان چنانچه درداخل کشور ویا با استفاده از بورس تحصیلی قصد ادامه تحصیل درخارج از کشور درمقاطع بالاتر را داشته باشند درصورتیکه پس از فراغت از تحصیل مقطع قبلی به باز پرداخت قسمتی از دیون خود طبق مقررات صندوق رفاه دانشجویان اقدام نموده باشند می توانند بازپرداخت بقیه بدهی خود را به بعد از انجام مقطع تحصیلی جدید موکول نمایند.
- ودیعه مسکن و جریمه های دیرکرد خوابگاه میبایست بطور یکجا درپایان فارغ التحصیلی واریز گردد.
کـار دانـشجـویی
آئین نامه کاردانشجویی به منظور بهره گیری از توانمندی های دانشجویان در پیشبرد امور آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، فوق برنامه، اداری وخدماتی وایجاد زمینه های کسب تجربه برای دانشجویان و با هدف تامین بخشی از مخارج تحصیلی آنان تدوین شده است .
شرایط لازم برای اشتغال به کاردانشجویی
- تشخیص واحد به کارگیرنده مبنی برکارآیی برای اجرای وظایف محوله
- داشتن صلاحیتهای عمومی به تشخیص معاونت آموزشی و دانشجویی
- نداشتن درآمد کافی برای تامین هزینه های زندگی به تایید معاونت دانشجویی
حق الزحـمه کاردانشـجویی
- میزان حق الزحمه کاردانشجویی همه ساله از طرف صندوق رفاه دانشجویان به مراکز دانشگاهی ابلاغ که توسط واحد امور دانشجویی به اطلاع دانشجویان ذیربط رسانده می شود.
- حق الزحمه کاردانشجویی پس از وصول گزارش انجام کار از واحد مربوط ازطریق واحد امور دانشجویی وحسابداری پرداخت می شود .
کـارت دانشجـویی
یکی از وظایف اموردانشجویی صدور کارت دانشجویی برای آنان است درصورتیکه دانشجو به هرعلت کارت دانشجویی خود را مفقود نماید میبایست موضوع را دراسرع وقت به واحد اموردانشجویی اطلاع دهد دانشجو درحفظ ونگهداری کارت خود میبایست دقت کامل را به عمل آورد ودرهنگام فراغت از تحصیل کارت مربوط را به عنوان یکی از مدارک تسویه حساب تحویل نماید .
گزیده ای از مقررات و اختیارات کمیته انضباطی دانشجویان
کمیته انضباطی دانشجویان می تواند براساس شیوه نامه اجرایی ونوع تخلف یکی از تنبیهات مندرج در صفحه بعد را برای متخلفین در نظر بگیرد .در تخلفات شدیدتر احکام دیگری در بندهای 13 تا 20 شیوه نامه پیش بینی شده که شامل تغییر محل تحصیل ،منع موقت تحصیل به مدت 3-4 نیمسال و یا اخراج از دانشگاه بوده و توسط کمیته مرکزی انضباطی دانشجویان صادر می شود .
تنبیه |
شماره بندی مربوط در آئین نامه |
اخطار و احضار شفاهی |
1 |
تذکر و یا توبیخ کتبی بدون درج در پرونده |
2و3 |
تذکر و توبیخ کتبی با درج در پرونده |
4و5 |
دادن نمره 25/0 دردرس مورد تخلف |
6 |
محرومیت از تسهیلات رفاهی دانشگاه |
7 |
دریافت خسارت از دانشجو |
8 |
منع موقت از تحصیل به مدت دو نیمسال بدون ویا با احتساب در سنوات تحصیل |
9و10 |
منع موقت از تحصیل به مدت دو نیمسال بدون ویا با احتساب درسنوات تحصیل |
11و12 |
نمونه ای از تخلفات و تنبیهات پیش بینی شده به شرح زیر است :
جعل امضاء یا اسناد دانشگاه
متخلف به تنبیهات مندرج در بند های 3و5 ودرصورتی که جعل منجر به قبولی دردروس دانشگاهی ویا تغییرنمره باشد ، به بند 6 ویکی از تنبیهات مندرج در بند های 7و10 محکوم می شود . ودرمواردی که تخلف سنگین ترباشد ممکن است تنبیهات بندهای 13 تا 20 برای متخلف درنظر گرفته شود .
تقلب در امتحان
متخلف به تنبیه مندرج دربند 6 ویکی ا تنبیهات بندهای 1 تا 5 محکوم می شود . درصورت تکرار تخلف ویا فرستادن شخص دیگری به جای خود یا شرکت به جای شخص دیگری در امتحان ، تنبیه به یکی از بندهای 9تا12 قابل تشدید است
عدم مقررات دانشگاه :حسب نوع تخلف ، یکی از تنبیهات بندهای 1تا 10 درمورد متخلف اعمال می شود .
اخلال در نظم دانشگاه: متخلف به یکی از تنبیهات مندرج دربندهای 1 تا 9 ( به استثنای بند 6 ) محکوم میشود.
استعمال مواد مخدر
متخلف به یکی ازتنبیهات مندرج در بندهای 4 تا10 (به استثنای بند 6) محکوم می شود .
عدم رعایت شئونات اسلامی
بر اساس شدت ویا تکرار تخلف ، متخلف به یکی از تنبیهات مندرج دربندهای 1 تا 9 محکوم می شود .
توضیحات مبسوط تردرمورد تخلفات دانشجویی ومراحل رسیدگی به آنها و احضار و تشکیل پرونده تا تشکیل کمیته های بدوی و تجدید نظر وصدورحکم ، درآئین نامه انضباطی وشیوه نامه اجرایی آن آمده است .
حقوق دانشجو
این آئین نامه وشیوه آن محرمانه نبوده و دانشجو می تواند با مراجعه به معاونت دانشجویی وفرهنگی ویا کتابخانه دانشگاه آن را مطالعه نماید .
دانشجومی تواند درصورت تمایل برای دفاع از خود درجلسه رسیدگی حضور یابد.
احکام صادره درکمیته انضباطی دانشگاه قابل تجدید نظر بوده و دانشجو می تواند در مهلت قانونی تقاضای تجدید نظر درحکم نماید
انتظار میرود که دانشجویان عزیز که قشر برگزیده جوانان متعهد وبرگزیده این مرز و بوم بوده ویکی از وجوه تمایزشان نسبت به سایرین ، سلامت اخلاقی ایشان است ، نسبت به حقوق ووظایف خود ودرک عمیقی که از شان ومنزلت والای خود ومحیط دانشگاه دارند دررعایت ضوابط و مقررات انضباطی دانشگاه کوشا باشند ودوستان خود را نیز به این مهم وحفظ محیط سالم علمی و درعین حال صمیمی دانشگاه فرا خوانند .
معافیت تحصیلی
دانشجویان پسری که به سن سربازی رسیده اند ،براساس قوانین موجود برای ادامه تحصیل میبایست از معافیت تحصیلی استفاده نمایند برهمین اساس واحد اموردانشجویی وظیفه دارد نسبت به تقاضای معافیت تحصیلی دانشجویان اقدام نماید . دانشجویان هنگام ثبت نام میبایست فتوکپی شناسنامه ، عکس ، وفرم های اطلاعات رایانه ای را تکمیل و تحویل نماید درصورت نقص فرم ،تقاضای معافیت تحصیلی دچارمشکل خواهد شد .
خوابـگاه: به تعداد محدودی از دانشجویان غیربومی روزانه درشروع هرسال تحصیلی با شرایط زیر خوابگاه واگذار می شود متقاضیان با توجه به شرایط خوابگاه بلافاصله پس از انتخاب واحد درخواست خود را به انضمام سایر مدارک به مسئول زیربط تحویل می نمایند .
شرایط واگذاری خوابگاه
- نداشتن پرونده درکمیته انضباطی
- داشتن حسن استقرار درصورت استفاده از خوابگاه درترمهای گذشته
- داشتن معدل ترم بالا «تخت های خالی به نسبت رشته تحصیلی بین دانشجویان متقاضی خوابگاه که شرایط لازم را داشته باشند از بالاترین معدل تا تکمیل ظرفیت همان رشته توزیع می شود »
- دانشجویان ایثارگر « آزاده ، جانباز، رزمنده وشاهد » ومتقاضیان تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی «ره» درصورت داشتن معدل 12 وبالاتر در اولویت می باشند.
- متقاضی خوابگاه « درصورت موافقت با تقاضای وی میبایست اجاره خوابگاه را درابتدای ترم به طور یکجا به حساب صندوق رفاه واریز واصل فیش واریزی را تحویل مسئول خوابگاه نماید
- دانشجویان ساکن درخوابگاه موظف به انجام تمام تعهدات «که درابتدای ورود ازآنان اخذ میشود » هستند و درصورت عدم رعایت مقررات حق استفاده از خوابگاه را نخواهند داشت
اهم وظایف دانشجو درزمان سکونت درخوابگاه :
-رعایت قوانین و مقررات عمومی ، اخلاقی وانضباطی خوابگاه
- حفاظت ازاموال شخصی واهتمام درحفظ ونگهداری سایر اموال
- رعایت نظم وانضباط وشعائراسلامی
- رعایت شئونات اسلامی ودانشجویی
- عدم ایجاد مزاحمت و سروصدا درخوابگاه واحترام به حقوق دیگران
- استفاده صحیح از امکانات خوابگاه
- همکاری نزدیک وصمیمانه با مسئولین خوابگاه
-تامین لوازم شخصی و پتو ، ملحفه وبالش
- تخلیه خوابگاه براساس اعلام مسئولین ذیربط
مقررات عمومی ودستورالعمل انضباطی خوابگاههای دانشجویی
- دانشجو درابتدای ورود به خوابگاه موظف است برای رعایت کلیه مقررات انضباطی خوابگاه و پرداخت خسارت وارده احتمالی تعهد کتبی بسپارد
- درابتدای سکونت درخوابگاه چنانچه محل سکونت دانشجو دارای اثاثیه و تجهیزات باشد طبق صورتجلسه به دانشجو تحویل داده می شود ودرموقع تخلیه طبق همان صورتجلسه تحویل گرفته خواهد شد ومسئولیت کسری و یا خسارت به لوازم و محیط آن به عهده شخص یا اشخاص تحویل گردیده خواهد بود
- دانشجو بعد ازانقضاء مهلت مقرر، حق استفاده ازخوابگاه را ندارد
- دانشجو حق واگذاری خوابگاه خود به دیگری را ندارد ولی درصورت لزوم تعویض خوابگاه دانشجو با اجازه کتبی اموردانشجویی دانشکده امکان پذیر خواهد بود
- دانشجو حق نگهداری واستفاد از اشیاء ولوازم عمومی خوابگاه در اتاق مسکونی خود را ندارد
- هردانشجو موظف به حفظ اموال شخصی خود خواهد بود وسمئول خوابگاه دراین رابطه هیچگونه مسئولیتی ندارد
- دانشجوی مجرد ، حق آوردن وسایل طبخ غذا دراتاق مسکونی خود را ندارد
- تعمیر یا تعویض قفل وسایر وسایل محل سکونت دانشجو بدون اجازه کتبی اموردانشجویی ممنوع است
- دانشجو موظف به نظافت محل سکونت خود وحفظ بهداشت وپاکیزگی معابرواماکن عمومی خوابگاه میباشد
- دانشجو موظف است هنگام خروج از خوابگاه وسایل برقی وگاز خود را کاملا خاموش کند
-ساعت ورود و خروج مجاز درخوابگاه برحسب فصل سال ونوع خوابگاه ازسوی اموردانشجویی تعیین واعلام خواهد شد
مقررات اخلاقی و فرهنگی خوابگاهها
- احترام به شعائر ورعایت مقررات و قوانین جمهوری اسلامی ایران الزامی است
- رعایت ادب و احترام متقابل بین دانشجویان و مسئولین خوابگاه الزامی است
- ورود دانشجو ومیهمانان آنان با ظاهر وپوشش نامناسب به درون خوابگاه ممنوع است
-ظاهرشدن دانشجو با پوشش نامناسب درمحیط ومعابر واماکنعمومی خوابگاه که درمعرض انظار باشد ممنوع است
-ظاهر شدن دانشجو در طول روز و ساعات اداری در محیط خارج از خوابگاه و محیط دانشکده و با لباس غیر رسمی ممنوع است و با متخلف برابر مقررات کمیته انضباطی برخورد خواهد شد.
- نگهداری واستفاده از ابزار آلات غیر قانونی از قبیل « لوازم قمار ونوارهای مبتذل ،اسلحه سرد وگرم و... درخوابگاههای دانشجویی ممنوع است
- ایجاد هرگونه مزاحمت که موجب سلب آسایش ساکنان خوابگاه گردد ازقبیل ایجاد سروصدا ، درگیری ، بلند نمودن بیش از حد صدای رادیو و تلویزیون ، نواختن ابزار آلات موسیقی ، استعمال دخانیات و... » ممنوع است.
- رعایت حقوق ساکنین اماکن مسکونی مجاورالزامی است
- ساعت 23 تا 5 بامداد درخوابگاه سکوت عمومی اعلام می شود ودراین ساعات ساکنین خوابگاه ملزم به رعایت سکوت و آرا مش خواهند بود و مسئول خوابگاه دراین ساعات ازصدازدن دانشجویان بوسیله بلندگو خودداری می نماید .